Over mij

Als veertienjarig meisje kocht ik mijn eerste camera. Mijn geluk kon niet op, mijn eerste echte aankoop. Al gauw besloot ik dat ik meer wilde fotograferen dan mijn huisdieren. Ik begon met het volgen van online fotografiecursussen en startte daarnaast met het (dagen lang) oefenen in de praktijk.

Ik ontdekte mijn passie voor fotograferen. Ieder persoon die voor de camera staat is uniek. Mijn doel is daarom om iedereen zijn eigen schoonheid en kwaliteit voor de lens te laten ontdekken en zich hierbij zelfverzekerd en ontspannen te voelen! Waardoor een ècht en betekenisvolle herinnering ontstaat. 

Ondertussen heb ik al heel wat ervaringen mogen opdoen en bestaat mijn eigen bedrijf sinds 2018! Waar ik begon met het fotograferen van mijn konijnen, heb ik nu ervaring met het fotograferen van grote bedrijfsfeesten en intieme bruiloften. Daarnaast heb ik mijn ervaringen mogen delen in het Mediamarkt Magazine en ben ik jurylid geweest voor de Foto Nationaal wedstrijd van de Nederlandse Fotobond ('21).